Weekend Update ~ Louboutin & Beyoncé & Apple Watch

~Christian Louboutin~

Louboutinize

Louboutin is a busy bee, heel erg busy. Vorige week werd bekend gemaakt dat de fabulous heel-designer zijn make up-lijn in september uitbreidt met lipsticks, nu komen ze alweer met het volgende project: een photoshop app genaamd Louboutinize.

Tegenwoordig is het zo ongeveer een must om een foto te maken van alles wat je doet. Filtertje, touching up, beetje kleur toevoegen, et voila.. een social-media-waardige foto is het resultaat! Christian Louboutin heeft nu een app gecreëerd die jou hier perfect mee kan helpen. Op dit moment zijn er slechts 3 filters beschikbaar, maar hier zullen snel meer opties aan toegevoegd worden. De Rouge-filter is mijn absolute favorite..Hiermee voeg je die iconische-crimson-rode-kleur toe aan je foto’s!

~Beyoncé~
Beyonce

Goed nieuws voor iedereen die wel graag een tattoo zou willen, maar de daadwerkelijke stap niet durft te zetten: Beyoncé heeft tijdelijke tattoo’s ontworpen! De Bee Hive tattoo’s zijn er in verschillende kleuren, groottes en maar liefst 57 verschilllende designs!

De tattoo’s zullen ongeveer 4 tot 6 dagen blijven zitten, afhankelijk van waar je hem plaats en hoe goed je hem verzorgd. De prijs voor het 5-vellen-pakket is €25 ($28) en is beschikbaar via  Flash Tattoos.

~Apple Watch~
Apple Watch

Het is het ultieme Modern-Meets-Vintage concept. Een Apple Watch dat als zakhorloge wordt gedragen. Ontzettend vorige eeuw natuurlijk. Bucardo vond dat het tijd was om hier verandering in te brengen en heeft hippe hangers ontworpen zodat jij je Apple Watch met goed fatsoen om je nek kan dragen.

De designs hebben een nostalgic-retro-hipster-feel en zijn vervaardig van goud of zilver (de hele dure varianten hebben zelfs diamanten!) Op dit moment zijn ze alleen nog maar te verkijgen via Kickstarter. De prijs varieert nogal; beginnend bij $100 en eindigend bij $5000.

Het enige nadeel van dit geweldig idee is dat sommige functies van de Apple Watch niet meer gebruikt kunnen worden als je hem om je nek draagt (denk: hartslag meten e.d.).. But Hey! You look great wearing it!

Advertisements