Weekend Update ~ Sirivannavari & H&M & Vogue

~Prinses Sirivannavari~
Princess Sirivannari

Wij hebben Maxima en zijn daar ongelofelijk trots op. De hele wereld kent onze koningin vanwege haar onbegrispelijke gevoel voor stijl. Deze week werd ze nog benoemd tot de Nederlandse Blair Waldorf. Maar laten we niet blijven hangen in ons eigen succes..

De Thaise koninklijke familie heeft namelijk ook een ware Style Icon. Prinses Sirivannavari is pas 28 jaar, maar heeft al 2 fashion shows achter haar naam staan. In 2007 showde ze in Bangkok en het jaar daarna mocht ze opnieuw haar werk laten zien, maar dan in Pariiiissssss! Veel beter dan dat wordt het niet.. Tegenwoordig is ze meer van het bezoeken dan van het showen. Haar schoonheid is echter gebleven, net zoals de gewéldige outfits!

~H&M~
H&M Recycling

H&M werkt hard om los te komen van alle slechte-salaris, gevaarlijke-werk-omstandigheden en kinderarbeid beschuldigingen. De Conscious-lijn laat zien hoe maatschappelijk betrokken ze zich voelen. Nu hebben ze een nieuw project, iets dichter bij huis.

H&M werkt namelijk samen met de London College of Fashion om aandacht te vragen voor verspilling van kleding. Items gaan veel langer mee dan wij er gemiddeld mee doen en dat is zonde. Tweedejaars studenten van LCF zijn uitgedaagd om 8 winkel etalages geheel te vullen met used-items. Zo kan iedereen zien wat voor een geweldige outfits je kan maken met kleding die niet van het laatste seizoen zijn.

Wij kunnen zelf ook mee doen, namelijk door gebruikte H&M-kleding te doneren. Dit kan alleen in de Engelse H&M of in de Big Donation Box op Covent Garden in Londen. Voor degene die niet naar Engeland willen vliegen of die alleen maar H&M willen toevoegen aan hun kast kan je mee doen aan een speciale wedstrijd. Raad hoeveel items er in totaal in de etalages staan, roep dit op instagram met #CloseTheLoop en @hm, en wie weet win jij wel 250 Pond H&M-shopping-money!

~Vogue~
Vogue September

Vogue is een van de meest toonaangevend fashion magazines in de wereld. Als je op de cover van Vogue staat kan je oprecht zeggen: “I Made It

Het septembernummer is altijd nog net even iets specialer. Het covermodel voor dé Nederlandse uitgave van dit jaar is de prachtige Imaan Hamman. Gefeliciteerd Imaan! Het motte is Nieuw Icoon, Nieuw Seizoen, Nieuwe Vogue wat klinkt als een heleboel inspiratie voor het aankomende seizoen. Kom maar op met die Vogue!

Advertisements