Weekend Update ~ Sophia Webster & Hillier Bartley & Olympia

~Sophia Webster~
Sophia Webster

Dat Sophia Webster de meest prachtige heels ontwerpt is geen nieuws. Dat ze ons de mogelijkheid geeft om een real life barbie te zijn, is dat wel!  De jonge Britse designer teamed up met Barbie met de geweldige ‘Barbie by SW’ als resultaat.

De collectie is geheel in stijl met het karakteristieke caleidoscopisch kleurgebruik, hyper-real detaillering en speelse versieringen. Van hoge hakken tot sneakers tot flatjes (Ja, je leest het goed!), er is een barbie-styled schoen voor iedereen. And the best part.. de schoenen zijn al online verkrijgbaar!

~Hillier Bartley~
Hillier Bartley

De naam laat misschien niet direct een belletje rinkelen, maar Marc by Marc Jacobs zal dat zeker wel doen. Nadat in maart 2015 bekend werd gemaakt dat de meer betaalbare lijn van Marc Jabocs opgeheven zou worden, zijn de twee hoofd designers Luella Bartley en Katie Hillier hun eigen label begonnen; Hillier Bartley.

De twee dames lieten zien dat ze een grote ambitie hadden en nu (pas 5 maanden later) zien we daar het resultaat van! De eerste looks van de collectie zijn namelijk onthuld, en het is veel belovend! Can’t wait for the rest..

~Olympia~
Olympia of Greece

Ondanks dat Griekenland een republiek is, is er ook een Griekse koninklijke familie. Toen de monarchie in de jaren 70 werd afgeschaft, mochten de leden van de koninklijke familie hun titel behouden (ondank dat er geen betekenis aan die titel meer werd toegekend). Daarom kunnen we nu Prinses Olympia van Griekenland op Instagram volgen!

Check hoe de prinses zich vermaakt tijdens haar trips naar onder andere Italië, Griekenland en de Bahama’s, en vergaap je aan de prachtige foto’s. Het mag dan dan wel crisis zijn in Griekenland, de royal family heeft nog genoeg geld om over de balk te smijten!

 

Advertisements