New York Chic

De naam zegt het al; deze dresscode is afkomstig uit New York en is ontstaan doordat de drukke carrière vrouw naast haar werk ook een sociaal leven leidt. Het is geen optie om je voor elke gelegenheid te (ver)kleden. Door een net jurkje te combineren met killer heels kan je van de vergadering direct door naar een restaurant. Je kleed je hip, modern en niet te vergeten in designer items. Credo: als het duur en van een Big Name designer is mag alles!

Mannen kunnen kiezen voor een strak business suit met klassieke pakschoenen, maar ook voor een designer overhemd op een pantalon of jeans met hippe sneakers. Je keuze moet je laten afhangen van de sfeer die van de uitnodiging uit gaat. Het is wel de bedoeling dat je persoonlijke verzorging tip top in orde is. Trim je baard en/of snor en zorg er voor dat je haar perfect in model zit.

Vrouwen mogen uitpakken. Kies voor hippe maar toch chique items (uiteraard wel van een hot designer). Een jurk is altijd een goede optie, maar een elegante rok of trendy broek kan ook prima. Maak je outfit compleet door uitbundige sieraden, een mooie clutch en sky high heels (want wie mooi wil zijn..).

Maxi length white shirt dress with thin white belt and black accessoriesWarning: Using These 7 Tips Will Make People Think You Have a Personal Tailor Read more: http://www.fashion.maga-zine.com/16615/personal-tailor-tips/#ixzz3PCTq58jj Follow us: @StyleDigger on Twitter | americanfashiontv on Facebook

Advertisements