Summer Chic

Deze dresscode houdt in dat je een zomerse outfit van chique details voorziet. Summer chic is bij uitstek geschikt voor bruiloften en feesten die midden in de zomer plaatsvinden. De zomerse look creëer je door het dragen van luchtige stoffen zoals linnen en katoen. Bijkomend voordeel is dat het lucht doorlatend is en daardoor de kan op zweetplekken aanzienlijk kleiner is. Qua kleur kan je alle kanten op. Lichte kleuren spreken het meest tot de zomerse-verbeelding, maar donkerdere kleuren zijn niet verboden. Accessoires zoals een zonnebril, hoed of omslagdoek zijn niet alleen handig maar zorgen voor dat extra zomerse accent.

Summer chic voor mannen betekent dat vrijwel alles geoorloofd is. In het geval van een uitnodiging voor een bruiloft wordt er wel van je verwacht dat je in pak verschijnt. Uit de uitnodiging valt meestal af te leiden of dit een kostuum moet zijn of dat een zomerse variant, gemaakt van linnen of katoen, gewenst is. Het pak moet wel een zomerse kleur hebben, zoals beige of lichtblauw.

Ook vrouwen hebben een ruime keuzemogelijkheid op het gebied van kleding. Al staat summer chic wel synoniem voor de mooiste zomerjurk in je kast. Wees niet bang om een bohemian touch aan je outfit toe te voegen. Denk aan: zwierige maxirokken en jurken, prints, franjes en ruffles. Is dit niet helemaal jouw stijl? Ga dan voor een mooie lange rok met een jasje in een zomerse kleur of print. Qua sieraden mag je helemaal los gaan, alles kan en mag, als het maar lekker creatief is.

http://lookandlovewithlolo.blogspot.com.br/2014/10/boho-chic-with-boston-proper.htmlOMG my fave, great compromise, casual but will look great WITH my dress!!! Great  suit for a summertime wedding -complete with a blush tie and pocket square - Jos A. Bank

Advertisements